MER ENN EN ADVOKAT

Tanken bak denne delen av mitt "internett-kontor" var å la de som er interessert få vite litt mer om meg som privatperson. Kanskje ikke så veldig forretningsmessig, men så er jeg vel heller kjent for å være uformell og åpen enn forretningsmessig og lukket.

EN MER "BROGET" BAKGRUNN..

enn advokater flest, har jeg nok. Og det har vært med på å forme meg som person. Jeg håper og tror at dette nå kommer mine klienter til gode.

Jeg kommer fra Tjeldsund i Nordland. Etter gymnaset bar det til Tromsø hvor jeg ble uteksaminert fra Nordnorsk Musikkonservatorium. Fra Tromsø gikk veien til Harstad hvor jeg var lærer ved Trondarnes Frilynte Folkehøgskole.

Etter en tid begynte jeg som lensmannsbetjent ved Harstad lensmannskontor. Jusstudier på kveldstid gjorde at jeg etter hvert kunne søke, og deretter bli utnevnt til lensmann i Bø i Vesterålen.

Etter min juridiske embetseksamen ved Universitetet i Oslo 1990 begynte jeg som advokatfullmektig hos advokat Arild Teigan. I 1992 gikk vi inn i kontorfellesskap som varte frem til juli 2005. Jeg flyttet da inn i eget kontorbygg i Harstad sentrum. Samtidig ble firmanavnet endret til Advokatfirmaet Edvardsen AS. 

LITT MER OM PRIVATPERSONEN ROAR EDVARDSEN

De fleste som kjenner meg vil ganske sikkert beskrive meg som engasjert – ikke bare i jobb-sammenheng, men også ellers. Og engasjementet er viktig for meg. Om det er på korøvelser, i hyggelig lag, om det gjelder familien – ja, i alle sammenhenger.
Jeg håper flere finner noe av interesse også på denne mer private delen av "internett-kontoret". Og benytt gjerne anledningen til å høre på noe av musikken. Er litt stolt av den. 

MUSIKEREN ROAR EDVARDSEN

Musikk har alltid hatt stor betydning for meg. Danseband-perioden hadde jeg – akkurat som de fleste musikere. Men korbevegelsen har kanskje hatt størst betydning.

Som arrangør, instruktør og som sanger har jeg vært med i flere kor. Men det som står mitt hjerte nærmest, er kanskje "KorE'Vi"

Bandet «Spectrum», som jeg spilte i fra 1977-1984, ga i 1982 ut singleplata Tanya. Som komponist og tekstforfatter har det også blitt plateutgivelse. I 1998 ble "Tankan hennes", "Can't buy my soul" og "Same Old Story" gitt ut på singel-CD; en utgivelse som også førte til samle-CD med Harstad-artister; "Sangan vårres.  «Sangan vårres», hvor også Kor E Vi bidro med to sanger. I 2020 fikk jeg også laget en musikkvideo av «Tankan hennes».

Jeg var med i Nashville i 1993 da min venn fra førstegangstjenesten, Bjørn Jens, spilte inn sin sang «Fra 40 til 45». Sangen er en hyllest til krigsseilerne, som ødela livet kun for å bli glemt. Jeg fikk mulighet til å lage en musikkvideo til sangen, og den ble lagt ut på You Tube 8. mai 2020. Jeg håper den er med på å underbygge den sterke teksten.

Her kan du høre sangene og se musikkvideoene

Tankan hennes


Kor e vi

Her kan du høre sangene og se musikkvideoene!